Stranieri

Mircea Lucescu: "Şahtior s-a interesat de Adrian Mutu"

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul român al echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, duminică, la un post de radio din Italia, că formaţia sa a fost intersată de transferul atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina, dar în cele din urmă nu s-a concretizat nimic, informează site-ul violaplanet.com.

"Şahtior a încercat să îl ajute pe Mutu şi s-a interesat de o posibilă trecere a sa de la Fiorentina la Doneţk. Apoi problema lui cu amenda pe care trebuie să o plătească către Chelsea a devenit presantă şi nu s-a mai întreprins nimic", a spus Lucescu.

Antrenorul român a vorbit apoi despre situaţia internaţionalului român, care trebuie să plătească daune de peste 17 milioane de euro clubului Chelsea.

"Nu e corect ca lui Mutu să i se ceară o astfel de sumă de bani, mai ales că englezii de la Chelsea l-au lăsat să plece. El a făcut o greşeală, dar şi-a asumat-o, apoi a devenit un mare jucător atât pentru Fiorentina, cât şi pentru echipa naţională. Chelsea trebuie să înţeleagă că în fotbal se mai fac şi erori. Mutu a plătit pentru că englezii au vrut să dea un exemplu, iar acum este greu să te înţelegi cu ei. Sper în victoria bunului simţ", a explicat Lucescu.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.