Preliminarii CM 2010

Mititelu: "La cum jucăm, cred că ne pregătim pentru Euro 2016!" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, critică jocul reprezentativei pe Stade de France şi consideră că naţionala condusă de Răzvan Lucescu ar fi trebuit să arate mai mult curaj în partida de ieri.

"Am întîlnit una dintre marile forţe ale fotbalului mondial, am fost foarte departe de nivelul acestei echipe. Nu-mi amintesc nici un meci al naţionalei noastre din '70 încoace în care să fi fost atît de clar dominaţi de un adversar, să fim atît de departe de ei. Puteam să şi cîştigăm pe Stade de France la ce noroc am avut! Ne-am închis, însă de dezvoltat ceva, nu a putut fi vorba.

Jocul nostru e limitat, anost, pe care nu l-a făcut nici o reprezentativă a României vreodată. E premieră în fotbalul nostru să avem o astfel de naţională. Arătăm mult mai prost decît arată Răzvan ca persoană. El e într-o eroare, aşa cred eu. La cum arată lucrurile, ne pregătim de Euro 2016. Sînt mulţi tineri în campionat, poate se vrea ca după această campanie să se înceapă reconstrucţia reală", a spus Mittielu la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.