Preliminarii CM 2010

Boloni: "Din păcate, echipa naţională nu joacă niciodată cu destul curaj"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul selecţioner al naţionalei României, Ladislau Boloni, a comentat partida cu Franţa, lăudînd jocul tactic pregătit de Răzvan Lucescu. Tehnicianul lui Standard i-a lăudat pe Dani Coman şi Răzvan Raţ, cei mai buni "tricolori" de pe teren în opinia sa.

"Am dat gol cu şansă, dar cred că francezii ar fi fost cu adevărat în dificultate dacă am fi reuşit să exploatăm cele cîteva ocazii mari pe care le-am avut. Eu am neşansa de a locui de mult timp în străinătate, dar astfel judec mai mult cu capul decît cu inima.

Şi eu mi-aş dori ca naţionala noastră să fie la fel ca a Franţei. Nu avem însă puterea şi nici banii celorlalţi. Uneori facem mai mult pentru că suntem un popor talentat. Din păcate, echipa naţională nu joacă niciodată cu destul curaj

Acesta nu a fost un rezultat excepţional, dar este destul de bun. Mi-a plăcut echipa Franţei, a jucat rapid. Mi-au plăcut deosebit de mult Coman şi Raţ. De asemenea, Chivu şi Ghioane au jucat bine.

M-am uitat la echipă la finalul meciului şi mi-a plăcut pentrucă toţi erau fericiţi şi dădeau impresia că au făcut tot ce au putut", a spus Ladislau Boloni la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.