Preliminarii CM 2010

Răzvan Lucescu: "Munca băieţilor ar trebui apreciată pentru că francezii au fost cei care au plecat cu capul plecat de la Paris"

Razvan Lucescu, Lucescu, Romania

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu, antrenorul naţionalei României, spune că Franţa este o superputere în fotbalul românesc şi munca jucătorilor români trebuie apreciată, pentru că ei i-au făcut pe francezi să plece cu capul plecat de la Paris.

"Vreau să ofer cîteva explicaţii înainte de meciul cu Austria. Vreau să fiu foarte clar înţeles. Nu sînt polemic, nu caut să dau un răspuns cuiva. Vreau să fac nişte precizări de bun simţ. Noi nu sîntem Franţa, nu sîntem o superputere în fotbal. Nu putem să schimbăm în 90 de minute tot ce înseamnă Franţa şi tot ce înseamnă România.

Avem jucători care joacă la Inter, Fiorentina, Palermo, Siena, dar am jucat în faţa unei echipe formate din jucători de la Manchester, Real Madrid şi barcelona. Eu cred că munca băieţilor ar trebui apreciată. Chiar dacă am fost dominaţi, am părăsit terenul cu fruntea sus. Cei care au plecat cu capul plecat de la Paris au fost francezii", a spus Răzvan Lucescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.