Preliminarii CM 2010

Miza pe atac!

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu a schimbat stilul antrenamentelor faţă de meciul cu Franţa. "Tricolorii" au repetat, în special, faza ofensivă


Alt adversar, altă tactică. Aceasta este concepţia selecţionerului, care a schimbat registrul antrenamentelor faţă de cele dinaintea întîlnirii cu Franţa.

"Stăm sus, recuperăm repede!"
"Vom întîlni o echipă care joacă mult cu minge lungă!", e de părere Lucescu. De aceea, şedinţele tactice de la Pro Rapid au pus accent pe o recuperare cît mai rapidă a mingii şi pe declanşarea atacurilor în viteză. În timpul exerciţiilor, Răzvan i-a cerut chiar şi lui Codrea, un jucător cu sarcini mai mult defensive, să încerce să urce spre atac. "Cu tupeu, Paulică! Sus, sus!", a fost auzit strigînd selecţionerul.

"Vreau goluri!"
Lucescu a cerut ca exerciţiile să fie finalizate cu gol. "Hai, Gigele, bravo!", l-a lăudat tehnicianul pe atacantul lui Poli. De altfel, Răzvan a fost extrem de exigent, pedepsindu-l pe Surdu pentru o execuţie "la mişto": "Romeo, bagă zece flotări! Dă serios la poartă!".


Răzvan Lucescu despre:

Demisie: "Ne-a lipsit poate îndrăzneala de a cîştiga cu Franţa. Dar nu plec! Cît timp rezultatele sînt de partea mea, am entuziasm şi mă bat cu oricine!"
Mutu: "Le-am spus băieţilor că doar Mutu putea face diferenţa cu Franţa. Restul absenţilor au fost pe teren la precedentele înfrîngeri. Uşa "naţionalei" rămîne deschisă"
Jucători: "Nimeni nu trebuie să joace pentru mine, ar fi o greşeală. Ei vor cîştiga pentru "naţională", iar eu n-am de dat răspunsuri nimănui"
Apostol: "E un cîştig pentru echipă. S-a evidenţiat mereu"


3.455 de bilete la meciul România-Austria s-au vîndut pînă ieri la casele din Ghencea

"Răzvan Lucescu nu trebuie atacat. Are două victorii şi un egal în trei meciuri, calificarea au pierdut-o alţii"
Traian Băsescu, preşedintele României

“Ne-a lipsit poate îndrăzneala de a cîștiga cu Franța. Dar nu plec! Cît timp rezultatele sînt de partea mea, am entuziasm și mă bat cu oricine!”
RĂZVAN LUCESCU, selecționer România

“Vrem să cîștigăm cu Austria. Pentru a rămîne în grupa a doua valorică și ca jucătorii să-ș i păstreze încrederea după aceste trei rezultate”
RĂZVAN LUCESCU, selecţioner România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.