Preliminarii CM 2010

Sorin Cîrţu: "Normal că Răzvan nu a mizat pe Cristea cu Franţa, el era de mînă cu Lady Gaga" :D

adrian cristea, romania, dinamo

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cîrţu, îl apără pe Răzvan Lucescu în faţa acuzaţiilor şefilor de cluburi şi spune că selecţia făcută de acesta pentru "dubla" cu Franţa şi Austria a fost cea mai potrivită.

"În Romania nu există un jucător ca Toulalan, cu mentalitatea lui de învingător şi cred că selecţia a fost bine făcută. Ne dăm, brazilieni ai Europei, dar nu avem din ăia care să dribleze, să alerge. Stilul nostru e mai defensiv.

Nu cred că un antrenor îşi face tactica numai să se apere, dar e vorba şi de ceea ce fac jucătorii. Au fost nişte rezultate mari ale "naţionalei" într-o perioadă în care au trăit Gică Popescu şi Hagi, jucători de excepţie. Şansa lui Iordănescu a fost că a fost contemporan cu ei doi. Cînd ai asemenea jucători, atunci te poţi aştepta şi la spectacol"

Sorin Cîrţu a fost apoi ironic la adresa lui Adrian Cristea, fotbalist lăsat în tribună de Răzvan Lucescu la meciul cu Franţa din cauza unei escapade nocturne:

"Cristea a fost foarte conectat la mecul cu Franţa, pentru interesul meciului. Responsabilizat maximal! Ca antrenor îţi respecţi ţinuta, iar cînd un jucător mai are trei zile pînă la meciul cu Franţa şi el intră cu Lady Gaga sau cine era de mînă în club, sigur că nu te vei baza pe el. Cînd intri în pregătirea jocului, te gîndeşti doar la acel meci".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.