Preliminarii CM 2010

Dumitru Dragomir: "Răzvan nu trebuie criticat, el caută soluţii încă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a declarat dezamăgit de atmosfera de pe stadionul Ghencea şi susţine că egalul din partida cu Austria nu trebuie să reprezinte un nou prilej de critici la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu:

"Sînt foarte dezamăgit că nu a venit lumea la stadion, Bucureştiul nu agreează naţionala. Publicul nu vine la meciuri din cauza celor care strică spectacolul sportiv. E inexplicabil de ce s-au legat acei dezbrăcaţi, drogaţi, de Gigi Becali la un meci al echipei naţionale.

Răzvan nu trebuie criticat după acest rezultat, pentru că el încă îşi caută soluţii pentru prima echipă şi pentru banca de rezerve. El nu a fost încordat pe timpul acestui meci, dar i-aş recomanda să nu le mai răspundă şefilor din fotbal. Contestatari se vor găsi şi dacă echipa va merge extraordinar. Oricum, el nu avea ca obiectiv să califice naţionala la Mondial, ci trebuie să o ducă la Euro. Dacă nu va reuşi acel obiectiv, atunci e normal să fie criticat", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.