Tenis

Andrei Pavel va juca în meciul de Cupa Davis cu Suedia

Andrei Pavel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Andrei Pavel va fi căpitan-jucător la meciul de Cupa Davis dintre România şi Suedia şi va evolua cel mai probabil în partida de dublu unde va face pereche cu Horia Tecău, a declarat, joi, preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir.

"La acest meci Andrei Pavel va fi căpitan-jucător şi va face pereche cu Horia Tecău. Andrei se simte bine şi de aceea a hotărât să joace", a explicat Ruxandra Dragomir.

Andrei Pavel are 35 de ani şi în luna decembrie a anului 2008 şi-a început activitatea de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, după ce în perioada 1991-2008 fusese doar jucător. Pavel a fost cel care a pregătit meciul România-Rusia, scor 1-4.

România va întâlni Suedia în deplasare, în perioada 18-20 septembrie, în meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială a Cupei Davis. Echipa României va fi compusă din Victor Hănescu, Victor Crivoi, Horia Tecău şi căpitanul-jucător Andrei Pavel, în timp ce Suedia îi are în componenţă pe Robin Soderling, Andreas Vinciguera, Simon Aspelin şi Robert Lindstedt.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.