Campionate

Ultimele noutăţi din fotbalul extern

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

» BOLONI s-a supărat pe Jovanovici cînd a aflat că acesta va reveni din Serbia cu maşina. "Ce a făcut Milan e o mare prostie", a acuzat tehnicianul lui Standard.

» CRISTIANO
Ronaldo s-a întors la Real afectat tare de situaţia Portugaliei, în pericol să piardă CM. "E dărîmat. Nu ştiu dacă pot miza acum pe el", a zis antrenorul Manuel Pellegrini.

»
TERRY e acuzat de Klasnici că, în partida Anglia - Croaţia (5-1) de miercuri, l-a lovit în rinichiul transplantat în 2008. La rîndu-i, fundaşul lui Chelsea a zis că "vîrful" croat l-a scuipat.

»
CAPELLO a anunţat că, la CM 2010, unde Anglia s-a calificat deja, soţiile şi prietenele jucătorilor nu vor avea acces în cantonament decît după meciuri. La Mondialul din 2006, acestea au stat mereu lîngă ei, o situaţie care ar fi contribuit la un turneu ratat.

»
JUANDE Ramos a preluat-o pe ŢSKA Moscova. Fostul antrenor al Realului l-a înlocuit pe brazilianul Zico şi a semnat pe 3 luni, cu opţiune de prelungire.

»
FIFA va amenda federaţia albaneză cu 30.000 de euro din cauza condiţiilor de igienă la meciul din preliminarii cu Danemarca (1-1). Probleme: oaspeţii şi arbitrii n-au avut apă caldă la vestiare, toaletele erau abandonate şi fără apă, iar cele pentru femei lipseau deoarece "oricum, la meciuri vin doar bărbaţi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.