Liga 1

Bau-bau!

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi a dominat 60 de minute, CFR-ul a clacat din nou în faţa "sperietoarei" Pandurii. Gorjenii le-au luat 10 puncte în ultimele patru întîlniri clujenilor

Cîrţu răguşise după un sfert de oră. Ai lui nu vroiau în ruptul capului să depăşească mijlocul terenului, dar el nu părea să-şi fi dat acceptul. CFR-ul a atacat de zor. Ce-i drept, cam fără succes. Mingote a respins cu piciorul şutul lui Dubarbier din interiorul careului (28), iar Cadu a dat cu capul peste (29). Gazdele s-au mîndrit în primele 45 de minute cu o singură ocazie. Şi ce ocazie! S-a simţit că Stromajer a atins în premieră mingea la faza din minutul 44, cînd singur în 5 metri cu Stăncioiu a tras cu stîngul. Penibil!

Vîrful sloven a mai apărut o dată în careu, dar de data a făcut ravagii. L-a obligat pe Tony să-l ţină în careu, iar Păcurar a mişcat tabela din penalty-ul acordat de Colţescu (62). Lovită fără avertisment, trupa lui Conceicao s-a "spart". Martinovici (69) a ratat "decisiva", trimiţînd cu capul puţin pe lîngă. Culio a încercat să lipească "cioburile", dar nici el n-a avut lipici la gol.

"I-am ars pe unde i-am prins pe clujeni, deşi după mine ei joacă cel mai bun fotbal din campionat"
ALEXANDRU PĂCURAR, mijlocaş Pandurii

"Pandurii a jucat în stilul caracteristic, iar noi nu reuşim să îl «citim» chiar dacă am atacat tot meciul"

IULIU MUREŞAN, preşedinte CFR Cluj

ŞTIRILE MECIULUI

» Clujenii
au fost încurajaţi aseară de un singur suporter. Dotat cu steag şi fular, fanul a strigat pentru echipa lui tot meciul şi a fost păzit de 10 jandarmi!

» În prelungirile
primei reprize, clujenii s-au invitat timp de cîteva zeci de secunde la centrul terenului să bată o lovitură liberă. Sătul de ezitările oaspeţilor, "centralul" Colţescu n-a mai avut răbdare şi a fluierat intrarea la cabine. Nervos, Conceicao a năvălit pe teren protestînd împreună cu cinci jucători clujeni.

» Mingote
a fost făcut knock-out de un şut violent expediat de Kone în debutul reprizei secunde. Portarul gorjenilor şi-a revenit după un minut de îngrijiri medicale.

» Fundaşul
stînga al gazdelor, brazilianul Alexandre Cardoso, a împlinit 25 de ani chiar în ziua partidei.

» În minutul 68
, Cadu a avut o intrare violentă cu ambele picioare înainte asupra unui adversar. Faultul căpitanului clujean, care mai luase un cartonaş cu 3 minute mai devreme, n-a fost sancţionat de Colţescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.