Liga 1

Ioan Neculaie: "Arbitrul Danşa era tîmpit să acorde acel penalty dacă nu era?"

ioan nicolae, fc brasov

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul braşovean Ioan Neculaie s-a arătat surprins de faptul că nemţeanul Gheorghe Ştefan a acuzat arbitrajul la finalul partidei FC Braşov - Ceahlăul 1-0.

"Băieţii noştri au făcut o partidă bună, meciul m-a ţinut cu sufletul la gură. Noi am avut noroc pe final, ei au fost mai ghinionişti, bine că am cîştigat, asta e cel mai important. Nemţenii au acuzat arbitrajul?! Extraordinar! Păi ce, arbitrul era tîmpit să acorde penalty la faza aceea dacă nu era? Nu cred în ceea ce spun cei de la Ceahlăul, eu am încredere în arbitrajul românesc, atîta timp cît rămîne imparţial. Am mai spus-o şi o repet!", a spus Ioan Neculaie pentru gsp.ro.

Oficialul grupării de la poalele Tîmpei susţine că echipa antrenată de Viorel Moldovan se poate număra printre favoritele la cîştigarea titlului după dispariţia corupţiei din fotbalul românesc:

"Nu ştiu cît vom mai putea ţine ritmul, sîntem pe primul loc acum şi vom încerca să mai rămînem acolo cel puţin 2-3 săptămîni. Vom vedea mai încolo ce va fi. Mi-e greu să spun cu cine ne luptăm, pentru că nu mai sînt favorite de cînd nu se mai fac şmecherii şi aranjamente. De la evenimentele din primăvară s-a încetat folosirea unor astfel de practici".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.