Liga 1

Gheorghe Ştefan: "Să plece!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ştefan vrea să-i demită pe Florin Marin şi pe Ioan Mironaş, după ce aceştia au refuzat să scoată echipa de pe teren vineri, la Braşov

Nemulţumit de arbitrajul "centralului" Lucian Danşa, boss-ul Ceahlăului a vrut să retragă echipa de pe teren, la 0-1 cu FC Braşov, dar tehnicianul Florin Marin şi directorul sportiv Ioan Mironaş s-au împotrivit. "Pinalti" a anunţat ieri că îi va demite pe cei doi: "Nu o să-mi schimb decizia de a-i da afară! N-am nevoie de ei, nu sînt bătaia lor de joc! Dacă n-au avut demnitatea să iasă de pe teren, atunci să plece! Retragerea era o măsură de protest, arbitrul trebuia să aştepte 3 minute, conform regulamentului. Nu murea nimeni dacă ieşeam două minute. Nu eram fraier să scot echipa de tot şi să fiu apoi penalizat", a tunat Gheorghe Ştefan.

Tehnicianul moldovenilor susţine însă că nu a fost anunţat oficial că a fost demis: "Luni voi veni la antrenament. Nu am scos echipa de pe teren pentru că m-am gîndit la consecinţe. Dacă domnul Ştefan va decide să mă dea afară, voi respecta această hotărîre". "Vine luni? O face degeaba!", a replicat Pinalti. El caută deja alt antrenor. Variante: Roberto Landi (ex-Naţional) şi un alt străin.

Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare Ceahlăul
"Am dat sfoară şi prin străinătate că avem nevoie de un alt antrenor"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.