Liga 1

Ultimul cartuş?

Articol de Mihai Mateaş  —  duminică, 13 septembrie 2009

Eşecul de ieri cu Internaţional îl poate costa postul pe antrenorul Sandu Tăbîrcă

Sub apăsarea statutului de "lanternă" roşie, Gloria spera ieri să facă rocada, la coada clasamentului, cu "amicii" de la Ceahlăul, învinşi şi ei în această etapă de Braşov. N-a fost să fie însă, Inter continuîndu-şi parcursul fără greşeală în deplasare, cu a treia victorie din tot atîtea meciuri jucate "afară".

Argeşenii au lovit primii pe fondul unui joc tern şi temător al gazdelor. Şut Frăsineanu de la 25 de metri, Albuţ, surprins, respinge în faţă, de unde puştiul-minune al Interului, Răduţ, îndeplineşte o formalitate din 6 metri.

După pauză, Tăbîrcă a forţat cu senegalezul Keita şi veteranul de 37 de ani, Coroian, dar plusul adus de aceştia s-a pierdut treptat în apărarea compactă a oaspeţilor sau în plonjoanele lui Arcaba. Bistriţenii au pedalat în gol, pînă la final, motiv ca publicul să-şi piardă răbdarea şi să ceară minute în şir demisia lui Tăbîrcă.

Ştirile meciului

» Dan Matei, fostul căpitan al Gloriei Bistriţa, transferat anul trecut la Urziceni, a debutat ieri pentru Internaţional Curtea de Argeş, tocmai împotriva fostei sale echipe. Fundaşul dreapta a fost împrumutat de la campioana en-titre pentru un sezon

» Deşi
iniţial Sandu Tăbîrcă intenţiona să-i lase în afara lotului pe nou-veniţii, Keita şi Homei, considerînd că aceştia nu sînt suficienţi pregătiţi, cei doi au fost pe foaia de joc ieri seară, amîndoi fiind introduşi în teren în repriza secundă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.