Liga Campionilor

Criză-n Ligă

Articol de Remus Răureanu, George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unirea pleacă la Sevilla azi. Petrescu ar fi vrut ca echipa să ajungă de ieri, dar Bucşaru a cerut reducerea cheltuielilor

Campioana face economie la deplasările în străinătate. Unirea ajunge astăzi la Sevilla, cu o zi înaintea debutului în Liga Campionilor. Dan Petrescu ar fi vrut luni, dar s-a lovit de politica patronului Bucşaru: "Şi-aşa ne costă 80.000 de euro, nu are rost să creştem şi mai mult cheltuielile plecînd cu o zi mai devreme!". "Asta e, peste tot e criză, toată lumea e preocupată să scadă pe cît posibil costurile!", s-a resemnat "Bursucul".

Nu e singurul exemplu de economie dat de Urziceni. Ialomiţenii au jucat în debutul acestui sezon cu mingile Adidas folosite în Champions League, dar baloanele au fost cumpărate de jucători, din banii lor! Fotbaliştii au încercat iniţial să-l convingă pe Bucşaru să le plătească. "Dacă vreţi să vă obişnuiţi cu mingile din Ligă, plătiţi-le voi!", li s-a răspuns.

100 de euro costă o minge Adidas Finale 9. Balonul e folosit în Ligă pînă în faza semifinalelor, inclusiv

A interzis schimbul de tricouri
Petrescu nu vrea să-şi vadă elevii făcînd schimb de tricouri cu jucătorii Sevillei: "Unii fotbalişti români fac asta, aşteaptă fluierul final ca să schimbe tricourile cu vedetele, dar nu şi echipa mea! Noi vom merge acolo ca să cîştigăm! Jucătorii nu trebuie să se lase impresionaţi de adversari, indiferent că e vorba de Sevilla, Stuttgart sau Rangers".

Ultimele noutăţi:

» Maftei are probleme musculare, dar va juca la Sevilla. Sînt incerţi, din motive medicale, încă trei: Pădureţu, Bruno Fernandes şi Bilaşco.

» Bălan
şi Varga nu vor face parte din prima echipă. Fotbaliştii transferaţi de la Sportul sînt în urmă cu pregătirea fizică şi vor fi folosiţi în repriza a doua a meciului.

» Petrescu
a descoperit punctul tare al Sevillei: "Spaniolii sînt foarte buni la faze fixe, le-am zis jucătorilor mei să aibă grijă la lovituri libere şi la cornere".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.