Liga 1

Coman: „CFR are cel mai bun lot din ţară”

danut coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 septembrie 2009

Portarul lui FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat, marţi, că CFR Cluj are cea mai bună echipă din Liga I, însă chiar şi aşa, formaţia de sub Tâmpa va face tot posibilul pentru a rămâne pe primul loc şi după etapa a 7-a, mulţumindu-se şi cu un rezultat de egalitate, transmite corespondentul NewsIn.

"Ne aşteaptă un meci greu, la o echipă foarte bună a campionatului. Din punctul meu de vedere, CFR Cluj are cel mai bun lot din ţară, dar sper să ne facem jocul. Chiar dacă a pierdut la Târgu Jiu, pe teren propriu e de cele mai multe ori imbatabilă.

Ştim că e un meci dificil, dar noi ne vom mobiliza pentru că ne dorim foarte mult să rămânem pe primul loc şi după această etapă. Vom face totul să nu pierdem în meciul cu CFR Cluj. Nu ne e frică de nimeni, ne dorim să fim pe primul loc la finalul turului", a spus internaţionalul lui FC Braşov.

Coman s-a referit şi la absenţele lui Roman şi Măldărăşanu, ambii mijlocaşi fiind accidentaţi. "Ei sunt foarte importanţi pentru noi, deoarece aduceau un plus în jocul echipei, dar sper ca jucătorii care îi vor înlocui să îşi facă treabă".

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.