Liga Campionilor

Duelul Eto'o - Zlatan, tranşat de Mourinho: "Samuel e cel mai bun din lume, atacanţii mei sînt mereu mai buni!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unul dintre cele mai interesante transferuri ale perioadei de mercato, schimbul Ibrahimovici - Eto'o, îşi va justifica realizarea în confruntarea directă dintre Barcelona şi Inter. Un duel care depăşeşte nivelul revanşei parmanente a lui Mourinho faţă de Catalunya, o dispută a orgoliilor neîmplinite pentru două cluburi campioane.

Cine e mai bun, Eto'o sau Ibrahimovici? Jose Mourinho, original ca de obicei, pledează pentru noul său elev: "Samuel e cel mai bun atacant din lume, jucătorii mei sunt mereu mai buni. Anul trecut Zlatan era în top, acum e Eto'o. Din partea mea, Ibra va primi o îmbrăţişare sinceră, nu ştiu dacă şi din partea fanilor va fi la fel. Vom discuta înainte de meci, dar pentru 90 de minute, nici nu vreau să-i ştiu numele.

Nu mă simt trădat de alegerea lui pentru că datorită calităţilor sale sîntem campionii Italiei", a spus Mourinho conform gsp.ro, completat de Eto'o: "Nu e un duel între mine şi Ibrahimovici, nu intru singur pe teren, am 10 coechipieri alături de mine".

Zlatan Ibrahimovici a ajuns la Barcelona în vară, după ce campioana Europei l-a cedat la Inter pe Samuel Eto'o şi a plătit o diferenţă de 46 de milioane de euro în schimbul serviciilor sale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.