Tenis

Petru-Alexandru Luncanu a primit primul wild-card la BCR Open Romania!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Petru-Alexandru Luncanu, locul 328 ATP, a primit din partea organizatorilor BCR Open România un wild-card pentru a participa la competiţia din acest an, a anunţat astăzi, Bogdan Enoiu, membru în comitetul de organizare al turneului.

"Am decis ca să îi acordăm un wild-card lui Petru-Alexandru Luncanu. Sperăm ca acesta să îi dea un imbold într-o carieră viitoare, iar Luncanu să devină unul dintre cei mai buni jucători de mînă stîngă din circuitul ATP. Sperăm să ajungă între cei mai buni 100 de jucători ai lumii", a spus Enoiu.

Organizatorul turneului bucureştean a precizat că celelalte două wild-carduri vor fi acordate vineri. "Un al doilea wild-card va fi acordat vineri, iar în funcţie de meciurile din Cupa Davis vom trage nişte concluzii.

Vom vedea dacă Andrei Pavel va intra direct pe tabloul principal sau dacă va primi şi el un wild-card. Vom încerca să îi programăm pe jucătorii români de tenis începînd de marţi, pentru a nu fi obosiţi după meciul din Suedia", a mai precizat Bogdan Enoiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.