Liga 1

Alex Păcurar: "Steaua poate fi bătută şi în Ghencea, avem toate atuurile"

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Alex Păcurar i-a impresionat pe trimişii formaţiei FC Copenhaga, adversarii echipei CFR Clujul in Europa League. Mijlocaşul a fost remarcat la partida Pandurii -CFR Cluj, scor 1-0, alături de fundaşul Novak Martinovici.

"Mă bucur dacă am fost remarcat de danezi. Asta înseamnă că am avut o evoluţie bună şi sper să continuu în acelaşi mod de acum înainte. Pentru mine cel mai important a fost că am reuşit să marchez şi să aduc trei puncte meritate şi muncite. Sper să continuăm să avem evoluţii şi rezultate bune!", a spus Păcurar.

Folosit ca mijlocaş stînga în meciul cu CFR Cluj, Păcurar a explicat pe ce post îi place să joace: "Mă simt cel mai bine în centru fiindcă acolo am jucat atîţia ani, dar pot să evoluez acolo unde are nevoie echipa de mine. Dacă e nevoie, intru şi ca portar!"

"Avem şansa noastra cu Steaua pentru că nu o văd ca pe echipa de altă dată. Steaua poate fi bătută şi în Ghencea, mai ales că jucăm fără spectatori şi vom scăpa de presiune publicului de acolo. Avem toate atuurile, dar depinde doar de noi să facem un meci bun.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.