Europa League

Ghencea e verde!

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La o săptămînă după meciul România - Austria, gazonul şi-a revenit, Bergodi spunînd că Steaua va avea un atu în plus să cîştige

Veste bună pentru Bergodi şi pentru jucătorii Stelei în vederea debutului în Europa League. Gazonul din Ghencea şi-a mai revenit şi arată mult mai bine decît în urmă cu doar 7 zile, atunci cînd s-a jucat România - Austria 1-1 şi cînd pe suprafaţa de joc era mai mult nisip decît iarbă.

Administratorii gazonului au continuat în ultima săptămînă să arunce îngrăşămînt specific pe teren pentru a grăbi creşterea ierbii, astfel încît să dispară petele de pe teren. Ieri, cu două zile înaintea startului meciului cu Sheriff, mai existau doar mici porţiuni în care iarba lipsea. În rest, mai ales că tocmai fusese tuns, gazonul se prezenta foarte bine.

După ce l-a văzut şi ieri, Bergodi s-a arătat încîntat şi chiar le-a spus jucătorilor că, mîine seară, vor avea încă un avantaj în confruntarea cu campioana Moldovei. "Sîntem o echipă cu mulţi jucători tehnici şi avem un joc rapid, deci ne avantajează un teren bun", a spus tehnicianul italian.

"Incredibil cum a putut să-şi revină terenul în doar 5-6 zile. Se vede o îmbunătăţire clară. Iarba a crescut, iar din tribună chiar ai impresia că e un covor perfect. În maximum 10 zile o să fie impecabil"
Cristiano Bergodi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.