Liga 1

Patriţiu Abrudan: "Vasile Avram vrea să-mi ia locul, CCA este doar o trambulină pentru el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 septembrie 2009

Vicepreşedintele FRF, Patriţiu Abrudan, a declarat că mai mulţi preşedinţi de cluburi sunt contactaţi de actualul preşedinte CCA, Vasile Avram, care încearcă să-i convingă să-l voteze la alegerile din primăvară pentru funcţia de vicepreşedinte al forului.

"La alegerile trecute l-am bătut la numai câteva voturi şi nu suportă asta. Avram încearcă să racoleze cât mai mulţi conducători pentru a-l vota la alegerile de la anul. Vrea să-mi ia locul de vicepreşedinte, CCA este doar o trambulină pentru el.

Eu nu iau niciun ban de la FRF, nu am niciun interes, încerc doar să respect regulamentul şi să ajut fotbalul românesc. Sunt conducător de bancă de 12 ani, nu am nevoie de banii nimănui", a spus Abrudan pentru NewsIn.

Acesta a dat şi un exemplu în spijinul afirmaţiilor sale: "Zilele astea am primit un email din partea a 37 de asociaţii în care mi se solicită un raport de activitate la FRF. De ce să primesc aşa ceva când acum o lună am avut o şedinţă cu ei şi nu mi s-a reproşat nimic.

Totul s-a întâmplat de când a venit Avram la CCA. Am văzut deja atâţia observatori pe listă care până acum nici măcar nu promovaseră examenele".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.