Europa League

Frica lui Bergodi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Stelei se teme că elevii săi o vor subestima pe Sheriff şi vor intra relaxaţi pe teren

Contrar aparenţelor, disputa cu Sheriff Tiraspol îi dă mari bătăi de cap lui Cristiano Bergodi. La ultimele şedinţe de pregătire, tehnicianul italian a lucrat în special la psihicul jucătorilor. Cauza? "S-a creat impresia că Sheriff este un adversar foarte slab, dar nu e deloc aşa. Fotbaliştii români se relaxează cînd ştiu că sînt favoriţi. Eu nu-i văd pe moldoveni drept cei mai slabi adversari din grupă. Veţi vedea că vom avea un meci foarte greu, mai ales că jucăm şi fără spectatori", a atenţionat Bergodi.

"Sînt tari la fazele fixe"
Alt aspect care îl îngrijorează pe antrenorul roş-albaştrilor este masivitatea jucătorilor lui Sheriff: "Mulţi dintre ei sînt foarte înalţi, puternici şi, implicit, extrem de periculoşi la fazele fixe. Nu ne permitem nici un moment de relaxare, s-ar putea să ne coste. De altfel, nu ne va fi uşor nici să le desfacem apărarea. Au fundaşi valoroşi, care cu greu pot fi depăşiţi".

Ionuţ Rada, fundaş Steaua
"Mister ne-a spus să fim foarte concentraţi, mai ales că nu ne cunoaştem suficient adversarul. Sper să începem cu dreptul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.