Liga Campionilor

Euro Pippo

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu "dubla" de marţi, reuşită în competiţia sa preferată, Inzaghi l-a întrecut pe Raul în ierarhia marcatorilor din cupele continentale

Dacă există jucători predestinaţi să strălucească în competiţia de lux a Europei, printre ei se numără, cu siguranţă, şi Filippo Inzaghi. Oricît de modest ar fi evoluat în week-end, în Serie A, cînd e etapă de Ligă redevine coşmarul apărărilor adverse.

Cu Livorno, sîmbătă, a intrat în minutul 55 la Milan. Nu i-a ieşit nimic. Trei zile mai tîrziu, titularizat împotriva lui Marseille, "vîrfului" rossonero i-au fost de ajuns două mingi bine servite de Seedorf pentru a fabrica o "dublă". Goluri cu care rossonerii au cîştigat o deplasare importantă şi care pe Pippo, cum îi spun suporterii, l-au propulsat la cota 68 în cupele europene.

"Veteranul" în vîrstă de 36 de ani l-a depăşit astfel în fruntea ierarhiei all-time pe spaniolul Raul, de la Real. "Pippo se va menţine acolo sus. N-am nici o îndoială şi vă spun şi de ce. Inzaghi şi Milan se transformă pur şi simplu în Champions League. E competiţia noastră", a punctat preşedintele rossonerilor, Adriano Galliani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.