Europa League

Vestiarul răniţilor

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tătăruşanu şi Ghionea au suferit tăieturi minore din cauza unui geam spart la cabine, înaintea meciului. Portarul a fost dus la spital şi n-a mai prins banca de rezerve

Tătăruşanu a pierdut postul de titular după evoluţia de la Mediaş, iar aseară, cu aproape două ceasuri înaintea partidei cu Sheriff, a pierdut şi locul pe banca de rezerve. Ce s-a întîmplat? Ghionea a deschis în forţă o uşă de pe unul dintre holurile de la vestiare, neştiind că portarul e de cealaltă parte. Geamul s-a făcut ţăndări, iar cioburile sărite i-au rănit pe cei doi.

Tătăruşanu s-a ales cu o plagă deschisă în zona maxilarului şi la buza superioară. Pentru că sîngera serios, a fost solicitată o ambulanţă, care l-a dus repede la Spitalul Municipal. Goalkeeper-ul s-a întors într-o oră, dar oficialii Stelei îl chemaseră deja de-acasă pe Cezar Lungu, portarul echipei secunde, pentru a-l trece pe foaia de joc.

Ghionea a suferit şi el o tăietură la frunte, însă a fost cusut la stadion de medicul echipei. A evoluat apoi purtînd o bandană roş-albastră pentru a-şi proteja zona rănită. Oricum, Bergodi nu avea nici o altă variantă pentru postul de stoper. Baciu e accidentat, iar Tudose şi Alex Iacob nu sînt pe lista UEFA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.