Liga 1

Mihai Stoichiţă: "Cum să refuz Steaua?"

becali stoichita

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a vrut să-l pună pe Basarab Panduru, dar acesta a refuzat. Tot Pandi l-a propus pe Mihai Stoichiţă "Lippi", care a acceptat propunerea lui Gigi după 20 de minute de discuţii


După scandalul de la stadion, Gigi Becali a plecat spre reşedinţa sa, Gigi Becali, Argăseală, Panduru şi Teia Sponte s-au întîlnit după ce au plecat toţi d la stadion la reşedinţa patronului din Aleea Alexandru. "Să nu-l mai văd pe Bergodi la echipă", a ţipat Becali, după care i-a spus lui Panduru să preia postul. Pandi a refuzat categoric, după care s-a trecut la găsirea unei alte variante de antrenor principal.

Panduru a venit cu propunerea: Mihai Stoichiţă. Motivul? "Are experienţă, a mai antrenat Steaua, cunoaşte spiritul acestei echipe, îl cunosc foarte bine, l-am avut ca antrenor, cred că e cea mai bună variantă". Panduru l-a convins pe Becali, iar Gigi l-a sunat pe Stoichiţă. La ora 2:25, Stoichiţă a ajuns la Palat, iar peste fix 20 de minute a acceptat postul de antrenor.

"Steaua nu se refuză niciodată. Am acceptat pe loc pentru că o asemenea ofertă e de nerefuzat", a fost concluzia lui Stoichiţă, care în ultimii ani a fost un adevărat globb-trotter, antrenînd în Bulgaria, Panama, Armenia, Kuweit şi Cipru

"Gigi mi-a propus toată noaptea postul de antrenor, dar eu am zis nu şi nu. Mi-a spus că sînt nebun, dar i-am replicat că nu m-aş mai putea uita în ochii lui Bergodi toată viaţa dacă aş încălca o promisiune pe care i-am făcut-o"
Basarab Panduru

"Ce contract? Nici nu e nevoie de aşa ceva, nici n-am discutat asta. Cînd vine vorba de Steaua zici da şi gata, te apuci de treabă"
Mihai Stoichiţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.