Snooker

"A Man's Game!"

Articol de George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Britanicii Mark Williams şi Mark King, ambii din top 16 mondial, au făcut vineri seară o demonstraţie de snooker la Sala Rapid


Galezul Mark Williams (34 de ani) şi englezul Mark King (35 de ani) s-au înfruntat vineri într-un minijoc de snooker. Williams, dublu campion mondial în 2000 şi 2003, s-a impus la capătul celor cinci frame-uri în care cei doi jucători au încîntat publicul cu loviturile extrem de dificile, dar şi cu umorul lor tipic britanic. Întrebat de arbitru unde se afla bila albă după un fault al lui Williams, King a poziţionat-o în snooker, chiar în spatele bilei verzi.

Înainte de a pune punct serii, britanicii au făcut o demonstraţie şi cu finaliştii de la bila 9, Ovidiu Cristea şi Augustin Viziru.

"Biliardul e pentru băieţei!"
La final, britanicii s-au declarat mulţumiţi de atmosferă, nu şi de masa de joc. "Postavul nu a fost în cea mai bună condiţie", au spus aceştia. Apoi au vorbit despre eveniment. "Dacă vor veni în România cît mai mulţi jucători profesionişti va creşte nivelul snooker-ului", a spus King, completat de Williams: "Sper să le fi deschis apetitul românilor pentru snooker cu această demonstraţie". Rugat să facă o paralelă între jucătorii de biliard şi cei de snooker, King a fost categoric: "Biliardul e pentru băieţei, snooker e un joc pentru bărbaţi!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.