Liga 1

Copos nu este mulţumit: "Hizo va trebui să lucreze mai bine, să menţină scorurile de 2-0"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

George Copos a avut numai cuvinte de laudă pentru fotbaliştii Rapidului, după victoria cu 4-3 de pe terenul Universităţii Craiova. Cu toate acestea, finanţatorul din Giuleşti l-a "înţepat" pe tehnicianul Viorel Hizo, după ce Rapidul a irosit în 5 minute un avantaj de două goluri luat pe Ion Oblemenco.

"A fost un meci nebun. Am înscris destul de repede şi din păcate am primit 2 goluri pe care Craiova le-a meritat. Mie îmi pare rău de Universitatea, este o echipă de primele 4 locuri în Liga 1.

Domnul Hizo are acum timp să lucreze mai mult şi mai bine, în aşa fel încît atunci cînd are 2-0 să menţină scorul şi acesta să fie rezultatul final.
Am dovedit că sîntem un grup unit, o echipă de caracter. Dacă am fi cîştigat şi la Astra, acum eram în primele trei echipe. Nu este uşor acum din punct de vedere financiar.

Eu sînt un om de onoare şi atunci cînd am luat o decizie, mă ţin de cuvînt. Nu fac altceva decît să ajut echipa să fim cît mai sus în clasament şi să reuşim să avem jucători buni, la echipele naţionale şi mă bucur mult pentru copiii care au jucat astăzi.

Rapid are o echipă foarte puternică, de copii. Noi nu facem altceva decît să încercăm să aducem un investitor mai puternic, pentru a încerca să repetăm performanţele din trecut", a comentat George Copos la finalul partidei cîştigate de echipa sa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.