Liga 1

Vezi ce crede fostul stelist Erik Lincar despre viitorul echipei cu Stoichiţă antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul mijlocaş al Stelei, Erik Lincar, vorbeşte despre numirea lui Mihai Stoichiţă în funcţia de antrenor al grupării din Ghencea şi spune că tehnicianul se aseamănă ca stil cu italianul Cristiano Bergodi, demis de Gigi Becali în urmă cu 3 zile.

"Stoichiţă e o persoană elegantă, nu e un antrenor cu metode de pregătire rudimentare. Stilul său se aseamănă foarte mult cu cel pe care îl are şi Bergodi, beneficiază de o experienţă importantă acumulată într-o carieră bogată. Se face plăcut de vestiar, e sincer în relaţia cu jucătorii şi e un bun psiholog, lucru esenţia în viaţa unei echipe cu pretenţiile Stelei.

Cînd evoluam în Ghencea, am avut lîngă cine să cresc. Îi aveam colegi pe Lăcătuş, Matei sau Răchită, acum, în afară de Ghionea, lipsesc modelele. Totuşi, dacă e lăsat, Stoichiţă poate să facă treabă. Cred că patronul va fi contestat mai vehement de către suporteri decît pînă acum, schimbările atît de frecvente de pe banca tehnică nu fac bine nimănui iar fanii iau întotdeauna atitudine cînd văd că ceva nu merge în direcţia corectă", a spus Lincar pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.