Tenis

Hănescu: "Soderling a fost prea puternic pentru mine, a jucat senzţional"

Victor Hănescu

Articol de Marius Roşu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tenismenul român Victor Hănescu a declarat, după înfrângerea în faţa suedezului Robin Soderling, că adversarul său a jucat foarte bine şi că a fost prea puternic ca să îi poată ţine piept.

"Soderling a fost prea puternic pentru mine, a jucat senzţional. Primul set a mers bine, am jucat bine şi am fost aproape, dar el a început să joace senzaţional. Nu puteam face mai mult", a explicat Hănescu.

De partea cealaltă, Robin Soderling a afirmat că eşecul nu făcea parte din imaginea zilei: "Mă simt fantastic. A fost un meci incredibil de important şi a trebuit să câştig. A pierde nu intra calculele mele. Returul meu nu a mers bine la început şi mi-a luat ceva să intru în ritmul meciului. Dar când eu mi-am găsit tempoul, Hănescu nu a mai putut ţine pasul".

România a pierdut meciul cu Suedia, scor 2-3, şi a ieşit din Grupa Mondială a Cupei Davis, după o perioadă de aproximativ opt ani în care a fost prezentă în această fază a Cupei Davis.

Aceasta este cea de-a doua înfrângere pe care o suferă România în faţa Suediei după cea din 1979 când meciul s-a încheiat tot cu acest scor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.