Liga 1

Penalty şi gol din ofsaid!

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brigada de arbitri i-a defavorizat pe olteni. Buga era afară din joc cînd a marcat, iar Matici a lovit mingea cu mîna în propriul careu


Revenirea după trei luni i-a purtat ghinion lui Cristi Balaj. Băimăreanul a greşit la primul meci pe care l-a condus după finala Cupei României. "Centralul" nu a văzut un penalty în careul Rapidului, în minutul 53, cînd Darijan Matici a respins mingea cu piciorul drept în mîna lui stîngă. În acel moment, scorul era 2-3.

Asistentul Szekely l-a acompaniat pe Balaj cu o eroare cel puţin la fel de mare. Reuşita cu care giuleştenii au înscris al doilea gol a fost din ofsaid. În momentul în care Alexandru Ioniţă a şutat în transversală, Buga, marcatorul golului, e afară din joc.

În ciuda faptului că au avut un arbitraj potrivnic, oltenii nu au contestat deloc, după meci, deciziile brigăzii. Eugen Trică a comentat ieri prestaţia oficialilor: "Am simţit pe teren că Balaj a greşit de cîteva ori contra noastră, dar nu mai are rost să analizăm acum toate fazele. Înfrîngerea e tot înfrîngere".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.