Liga 1

Cristi Borcea: "S-a făcut dreptate după ce am pierdut titlul în ultimele două etape"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-a declarat încîntat de victoria obţinută de echipa sa în faţa Unirii Urziceni, tocmai formaţia care le-a suflat "cîinilor" titlul în finalul sezonului precedent.

"A fost o victorie importantă, cred că s-a făcut dreptate după ce am pierdut campionatul în ultimele două etape. Azi am jucat mai bine şi cred că am meritat victoria. Cînd am văzut cîte ocazii ratăm mi-am zis că e imposibil să se întoarcă ghinionul pe care l-am avut sezonul trecut în partidele cu Urziceni.

Ne-am creat multe ocazii de gol, iar Dolha a apărat excelent. Aveam complexul acesta pe teren propriu, care nu ne dădea siguranţa pe care o aveam în deplasare, unde obţineam victorii importante.

Dinamo este incredibilă, cîştigă acasă cu CFR şi Unirea, bate tot în deplasare, dar pierde cu Internaţional şi cu Oţelul Galaţi.


Sper să nu se mai întîmple asta şi vreau ca jucătorii să se mobilizeze la meciurile importante. La Mediaş vom avea un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune", a spus Cristi Borcea la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.