Liga 1

Află ce s-a întîmplat în vestiarul Stelei joi seară, înaintea demiterii lui Bergodi, chiar de la un jucător al roş-albaştrilor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sub protecţia anonimatului, unul dintre fotbaliştii Stelei a povestit la Fanatik Show, pe Digisport, cum s-au întîmplat de fapt lucrurile în vestiarul grupării din Ghencea joi seară. Citeşte mărturia unuia dintre cei care au fost în mijlocul evenimentelor!

"Totul a început înainte de meci, la şedinţa tehnică. Prima dată s-a luat de mine spunînd că am fost praf la meciul cu Gaz Metan şi m-a ameninţat că mă trimite la echipa a doua.


Apoi, de Tătăruşanu, care a lăsat capul în jos de ruşine.  Era penibil pentru că Tătăruşanu e mai înalt decât domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tătăruşanu, care a ieşit şi a trântit uşa şi geamul, iar pe partea cealaltă era Ghionea. N-aţi văzut că Ghionea avea un bandaj la cap? Tătăruşanu s-a lovit la cap. Mister nu era în vestiar la şedinţa tehnică. Ne este frică să mai jucăm.

Bergodi era cu spatele, uşa s-a izbit. Mister s-a întors şi l-a întrebat ce caută acolo Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai văzut în viaţa mea aşa nervos. A început să-i zică lui Bergodi: "ce, eu dau bani la echipa asta şi am voie să vorbesc. Poate vreau să-i mobilizez". atunci Bergodi a zis ironic: "Bine domnule Becali, dacă vrei să vorbim pe bani...".

"Nu am putut să mă uit la Becali, îmi era frică!"

L-a făcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea să mă uit la el, îmi era frică. După aia s-a luat de Bergodi şi i-a zis: "Ce te uiţi aşa la mine, ce crezi că eşti cel mai tare antrenor, ce sunt fiţele astea". Bergodi s-a ridicat nervos de credeam că o să-l bată pe Gigi, dar i-a pus doar mâna pe umăr şi l-a împins uşor afară. Mister era roşu de supărare, dar i-a zis calm lui Becali că nu e momentul să existe discuţia asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment.

Gigi s-a smucit nervos si a plecat, iar Mister a închis usa prin interior ca să nu mai intre nimeni. Nu a mai fost vorba de nici o sedinta tehnica

"Mai bine luăm 6-7 goluri să se termine cu circul ăsta!"

Mi-a zis un coleg că nici nu le mai vine să joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si să se termine cu circul ăsta. Ne este frică să intrăm pe teren, daca dăm o pasă greşită ne tremură picioarele pentru că ne desfiinţează după meciuri, ne face praf. Toţi fotbaliştii vor să plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asa ceva.

Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frică de Becali, ei au experienţă. Doar nouă ne tremură picioarele. Într-adevăr, sunt bani, sunt condiţii, dar atmosfera a devenit insuportabilă şi nu poţi să faci performanţă în condiţiile astea"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.