Cupa Romaniei

Zaharia: "Dăm totul să mergem mai departe în Cupă, e cel mai scurt drum spre Europa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui FC Braşov, Dorel Zaharia, a declarat că echipa sa va trata cu toată seriozitatea partida cu CS Otopeni, din 16-imile Cupei României, deoarece această competiţie reprezintă cel mai facil drum către cupele europene.

"Acum trebuie să ne concentrăm asupra meciului cu CS Otopeni, iar jucătorii care vor intra în teren să dea totul pentru calificare. Cupa României este cel mai scurt drum spre Liga Europa, astfel că vom trata această competiţie cu toată seriozitatea", a spus Zaharia.

Atacantul susţine că echipa sa a făcut împotriva lui CFR Cluj cel mai bun meci din campionat şi merita cel puţin un rezultat de egalitate: "Din păcate am pierdut la Cluj o partidă în care meritam măcar un punct. Echipa a făcut cel mai bun meci din acest start de campionat, iar după aspectul jocului meritam mult mai mult. Clujenii au fost mai pragmatici, reuşind să înscrie două goluri la puţinele ocazii pe care le-au avut. Trebuie să remediem greşelile făcute pentru că ne aşteaptă un program foarte greu".

Zaharia a vorbit şi despre partida cu Steaua, din etapa viitoare, de la Braşov: "După situaţia din clasament a celor două echipe se poate spune că este derby-ul etapei. Ne dorim să câştigăm pentru că vrem să rămânem în fruntea clasamentului. Personal nu am nimic de demostrat celor de la Steaua. Am jucat în Ghencea, însă acum sunt la Braşov şi încerc să dau totul pentru aici. Consider că avem forţa să ne impunem în meciul cu Steaua".

Partida FC Braşov-CS Otopeni, din cadrul 16-imilor Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul Tineretului din Braşov.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.