Liga 1

Dorinel: "Rădulescu nu ia atitudine cînd sîntem amendaţi" / Rădulescu: "Nu a fost la cursuri, a plătit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 septembrie 2009

Directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a răspuns acuzaţiilor lansate la adresa lui de Dorinel Munteanu şi spune că rolul său în fruntea tehnicienilor din România nu este acela de a-i apăra în disputele pe care le au, ci de a creşte valoarea tehnică a profesioniştilor din acest domeniu.

"Antrenorii trebuie să se protejeze singuri prin inteligenţa pe care o au atunci cînd îşi fac contractele. Nu au un sindicat, refuză să-şi facă unul şi se gîndesc la această posibilitate doar în momentul în care rămîn fără angajament. Eu îi susţin cît pot, dar funcţia mea nu este să-i apăr, ci să cresc valoarea Şcolii de Antrenori din punct de vedere tehnic.

Încerc să asigur cursuri interesante şi să alcătuiesc o bază logistică pe care să poată fi construit ceva temeinic. În privinţa regulii ca un antrenor să nu poată pregădi două echipe de club din acelaşi eşalon într-un singur an, 65% dintre tehnicienii profesionişti au fost de acord. Nu ştiu de ce s-a supărat Dorinel. El nu a fost la ultimul curs, dar nu eu am hotărît ca el să fie amendat, ci Comisia de Disciplină", a spus Rădulescu pentru gsp.ro.

"Noi, antrenorii, nu suntem deloc uniţi în România, dar nu suntem nici apăraţi. De fiecare dată când suntem amendaţi sau pedepsiţi, Mircea Rădulescu nu ia niciun fel de atitudine", acuzase anterior Dorinel Munteanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.