Liga 1

Gigi Becali: "Vin 10.000 de oameni din toată ţara să mă susţină printr-un miting" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că înregistrarea prezentată de Horia Ivanovici la Fanatik Show este un fals şi spune că nu pune presiune pe jucători, aşa cum reieşea din spusele presupusului jucător stelist.

"Credeam că e un om pus de Ivanovici, nu el. Toată viaţa lui, Horia a făcut numai măgării şi lucruri asemănătoare, nu a prezentat niciodată încredere. Să fie Szekely jucătorul? Aveam ofertă de 800.000 de la Timişoara, i-am spus că-i dau şi lui 200.000 lui ca să plece.

Mi-a răspuns că nu se compară condiţiile de la Steaua cu cele de la Poli şi a refuzat să plece, cum să fie el cel din înregistrare. Nu am avut timp să cert pe nimeni, am glumti cu jucătorii înainte de meci. E numai mîna lui Dinamo aici, l-am sunat pe Borcea şi i-am zis că el e prieten cu Ivanovici şi că e mîna lui, a început să rîdă şi nu mi-a dat nici un răspuns.

Vin 10.000 de suporteri să mă susţină din toate colţurile ţării, va fi un miting făcut cu aprobare. Mai mult, două personalităţi din istoria Stelei mi-au spus că vor face un sfat al bătrînilor care să  îmi dea sfaturi, să mă consilieze", a spus Becali la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.