Liga 1

Riscă excluderea!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UEFA le-a transmis "cîinilor" că ar putea juca şi ultimul meci din grupe fără fani, iar o eventuală recidivă i-ar putea scoate din Europa


Dinamo tremură iar din cauza propriilor suporteri. Pe adresa clubului din Ştefan cel Mare a sosit o telegramă din partea UEFA, cu referire la incidentele de la meciul cu Sturm Graz. Observatorul a notat în raport că fanii "cîinilor" au aprins 10 torţe, iar Comisia de Disciplină a forului european se va întruni pe 29 octombrie pentru a judeca acest caz.

"După episodul Liberec, am fost penalizaţi să jucăm două partide cu porţile închise şi ni s-a zis că, în cazul apariţiei altor incidente, tot cu stadionul gol se va disputa şi al treilea meci. E clar că vom avea o arenă pustie la confruntările cu Panathinaikos şi cu Galata, acum e foarte probabil să fie la fel şi cu Sturm Graz, pe 3 decembrie", explică dinamoviştii.

"Cîinii" şi-au pregătit deja apărarea. "Observatorul a scris în raport că organizarea a fost bună. Atunci cum e posibil ca torţele să fie introduse în stadion cînd austriecii anunţaseră patru filtre de verificare?", spune avocatul roş-albilor, Valentin Cocean.


"Sper să nu se pună problema excluderii pentru nişte torţe, dar dacă vor exista incidente mai grave, putem fi scoşi din Europa"
Valentin Cocean, avocatul lui Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.