Campionate

Maradona, demontat

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Federaţia a decis să readucă "naţionala" pe El Monumental împotriva voinţei lui Diego, căruia i-au limitat deja atribuţiile


După seria de eşecuri ce a adus Argentina în pericol de a rata calificarea la CM 2010, responsabilii federaţiei de la Buenos Aires (AFA) n-au avut curajul de a-l demite pe Diego Maradona.  Dar profită de faptul că selecţionerul e în Italia, unde urmează o cură de slăbire, alături de noua sa cucerire, Veronica. Şi-l demontează bucată cu bucată.

Împotriva voinţei lui Diego, AFA a decis ieri să schimbe din nou locul de disputare a meciurilor de acasă ale "naţionalei". Se va reveni pe stadionul El Monumental, din Buenos Aires, deşi selecţionerul insistase pentru Rosario, pe motiv că atmosfera e mai bună acolo, deoarece tribunele sînt situate aproape de gazon. 

Maradona, 48 de ani, şi-a văzut puterea drastic diminuată încă din momentul în care a luat drumul Europei. Preşedintele federaţiei, Julio Grondona, l-a însărcinat atunci pe directorul tehnic Carlos Bilardo să-i preia majoritatea atribuţiilor: "Cineva trebuie să se ocupe de treburile curente ce intră în obligaţia selecţionerului. De pildă, să urmărească jucătorii la echipele de club".


4 înfrîngeri, în 6 meciuri de calificare la CM 2010, a suferit "naţionala" Argentinei cu Maradona selecţioner

16-15 e golaverajul selecţionatei pregătite de Maradona în cele 10 meciuri susţinute de la numirea sa pe bancă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.