Liga 1

Adrian Mititelu: "E mai al dracu'!"

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Mititelu şi fanii Craiovei îl apreciază pe Eugen Neagoe pentru stilul mai dur pe care-l impune. Jucătorii sînt şi ei de acord că au nevoie de un tehnician cu personalitate


La numai trei zile de cînd s-a apucat de treabă în Bănie, Eugen Neagoe a început să le intre la inimă alb-albaştrilor. "E mai al dracu' decît ceilalţi antrenori pe care i-am mai avut! Se vede că are spirit oltenesc în el" este caracterizarea făcută de Adrian Mititelu noului antrenor alb-albastru. "Am încredere că va fi altfel cu el pe bancă, mai bine decît a fost pînă acum", a adăugat patronul oltean.

"Geană" i-a cucerit deja şi pe jucători. "Se simte că acum avem şi noi antrenor. A vorbit cu fiecare dintre noi, iar asta ne-a dat încredere şi sperăm să se vadă şi în rezultate", spun fotbaliştii. Suporterii care şi-au spus părerile pe craiovamaxima.ro sînt la fel de entuziaşti: "Felicitări, Neagoe! Echipa începe să joace fotbal după mult timp cu un antrenor foarte bun".


"Sînt mulţumit de cum a fost la debutul meu la Craiova. E devreme pentru concluzii, dar am apreciat felul în care au muncit băieţii în meciul din Cupă"
EUGEN NEAGOE, antrenor U Craiova


"Toată lumea spune că Neagoe e un antrenor foarte bun. A avut rezultate pe oriunde a fost, sper să aibă şi la Craiova"
EUGEN TRICĂ, mijlocaş U Craiova


4 goluri a marcat Florin Costea pînă acum în acest sezon. Două în Liga I şi două în Cupă


ULTIMELE NOUTĂŢI DIN BĂNIE
>> "Ştiinţa-mobilul" va fi prezent la Timişoara pentru a veni în întîmpinarea fanilor Craiovei din Banat care vor să-şi achiziţioneze suveniruri cu însemnele alb-albastre. Magazinul ambulant va fi găsit începînd de vineri la hotelul Perla, locul unde se vor caza alb-albaştrii.
>> Oficialii Craiovei au depus o coroană de flori la mormîntul lui Petre Deselnicu. Cel poreclit "Tai-panul" ar fi împlinit ieri 63 de ani.
>> Găman i-a cerut scuze bistriţeanului Pîrvu, fotbalistul pe care l-a băgat în spital după o intrare dură în meciul de Cupă, de marţi. "E prima dată cînd lovesc pe cineva atît de grav. Îl ştiu pe băiat, e din Craiova, îl voi vizita la spital pînă se va face bine".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.