Liga 1

Alarmă!

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CFR ar putea miza pe un singur atacant la Eindhoven, brazilianul Nei. Traore s-a accidentat aseară, Didy nu e pe lista pentru UEFA, iar Kone e incert


Conceicao ar putea avea la dispoziţie un singur atacant, joia viitoare, la Eindhoven. Accidentat în meciul cu FC Copenhaga, Kone s-a ales cu o întindere la coapsa stîngă.

Ivorianul nu s-a antrenat deloc în această săptămînă şi, momentan, sînt şanse reduse să joace în Olanda. Traore s-a ales şi el, aseară, cu o leziune similară, tot la coapsa stîngă. Tînărul atacant a cerut schimbarea în minutul 31, antrenorul operînd-o după 10 minute. Cum Didy nu e pe lista UEFA, sînt şanse ca vişiniii să aibă doar un atacant valid pentru deplasarea din Olanda, brazilianul Nei. Conceicao a fost evaziv aseară, întrebat despre evoluţia recuperării în cazul lui Yssouf. "Deocamadată mă gîndesc la meciul de campionat cu Gloria. Momentan Yssouf are restricţie de la antrenamente. Vom vedea", a declarat portughezul. Traore şi Kone nu vor putea evolua nici duminică, în campionat, la Bistriţa.


"Nu pot juca la Eindhoven, asta este. Obiectivul meu principal e campionatul. Mulţumesc staff-ului tehnic că mi-a dat încredere şi că m-au titularizat cu Dunărea"
Didy, atacant CFR


"Faptul că am cîştigat de două ori consecutiv Cupa României ne responsabilizează şi mai mult. Vom lupta pentru a păstra acest trofeu la Cluj"
Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj


"Era normal să cîştigăm şi să mergem mai departe în Cupa României. Vrem să cîştigăm din nou acest trofeu, pentru a treia oară consecutiv"
Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.