Liga 1

MM Stoica, după golul lui Torje din prelungiri: "Nimic nu mă mai afectează după Middlesbrough" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, spune că nu mai poate fi afectat de nici un eveniment neaşteptat într-un meci de fotbal, după drama suferită la Middlesbrough, în Cupa UEFA, pe vremea cînd se afla la Steaua.

- Ce-ai simţit cînd Torje a marcat în prelungiri, în meciul cu Dinamo?
- Ce-am simţit? Un deja-vu! Mi s-a mai întîmplat de două ori. O dată cu Ştefan Grigorie, în ultima fază a meciului, şi o dată cu Denis Şerban, în meciul acela cînd Corpodean ne-a decimat, eliminîndu-i pe Thereau şi Nicoliţă.

Pentru un om care a trecut prin experienţa Middlesbrough, nimic nu mă mai poate afecta. La golul lui Torje nu putem vorbi despre o greşeală a lui Arlauskis. A fost o capodoperă a unui jucator care mie mi-a plăcut mereu, chiar şi atunci cînd a fost contestat.

- Ai vorbit cu Petrescu şi cu jucătorii?
- Nu încă. E supărare mare, dar strîngem rîndurile şi mergem înainte. Acum, ca să fim corecţi, să spunem că şi noi am cîştigat cu multă şansă meciul cu Dinamo din returul campionatului trecut. Iar acea victorie a noastră, pe final de sezon, a fost mult mai importantă decît a lor de acum.

Deocamdată sîntem la egalitate de puncte cu Dinamo, am cam avut acelaşi program şi mergem mai departe umăr la umăr. De fapt, cu mai multe echipe.

Sursa: Fanatik

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.