Liga 1

Iancu se apără în faţa atacurilor lui Gabi Balint. Vezi explicaţiile patronului bănăţean!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu, finanţatorul Politehnicii Timişoara, a explicat de ce Gabi Balint nu şi-a primit încă toţi banii pe care tehnicianul îi revendică din partea clubului bănăţean.

"Eu zic să aşteptăm să se judece, pentru că s-au cerut probe noi, dintre care şi un raport de expertiză contabilă, în urma căreia vom vedea care este suma pe care trebuie să i-o dăm lui Gabi Balint.
O Comisie a Federaţiei nu are vocaţie fiscală. Noi sîntem societăţi pe acţiuni şi avem obligaţia să respectăm codul fiscal.

Orice sumă dintr-un contract este deductibilă dintr-o situaţie contabilă. Noi vom plăti obligaţia care va ieşi din acel raport făcut de experţii pe care îi va alege domnul Balint, normal.

Eu ştiu că avem să-i dăm 14-15.000 de euro, nu 40.000, aşa cum cere dînsul. De ce ne grăbim să ieşim pe toate posturile şi să spunem că Iancu e tîlhar, în loc să aşteptăm expertiza contabilă? Eu am pierdut din cauza lui Balint 8 milioane de euro, d-aia nu vreau să-i dau nici un ban! Nu este un antrenor pentru Timişoara", :X a spus Marian Iancu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.