Liga 1

În vînă!

Articol de George Şeitan  —  sâmbătă, 26 septembrie 2009

Unirea s-a impus lejer în faţa Astrei printr-un joc legat şi execuţii spectaculoase. Dan Petrescu îşi freacă mîinile pentru Champions League

Urziceniul a testat aseară tactica prin care poate reuşi în Champions League. Unirea o aşteaptă, marţi, pe VfB Stuttgart cu o surpriză. Aseară, majoritatea ocaziilor gazdelor au apărut în urma unor şuturi de la distanţă. De fapt, aşa s-a născut şi primul gol. Rusescu s-a infiltrat repede în centrul apărării prahovene şi a şutat cu sete din întoarcere (13), fără să lase mingea să cadă, de la 20 de metri. Reflexele lui Cristi Munteanu n-au funcţionat şi mingea a scuturat plasa.

Bordeanu (29), Varga (32) şi Bilaşco (34) au testat aceeaşi reţetă, dar fie a scos "Babicu'", fie mingea a lovit bara. Bălan (54) a trimis peste, după o fază perfect lucrată, dar Varga (59) nu l-a mai iertat pe Munteanu, plasînd mingea la colţul lung cu un rist de la 14 metri. Debusolaţi, prahovenii au clacat în apărare. Oprsal (64) l-a pierdut pe Galamaz, care din 6 metri a aruncat mingea în plasă. Apoi Djokici (68) a profitat de relaxarea gazdelor, care erau deja cu gîndul la primele reuşite din Ligă.

Ştirile meciului:

» Unirea Urziceni
a avut un penalty clar în minutul 24, cînd Cristi Munteanu l-a lovit cu pumnii în cap, în careu, pe Galamaz, dar "centralul" Unimatan a lăsat jocul să continue.

» "Centralul"
Paul Unimatan a arbitrat aseară după ce, cu numai 24 de ore înainte, condusese partida dintre Dinamo şi FC Zlatna, din Cupa României.

» Mehmedovici
, Apostol şi Brandan nu au fost nici rezerve aseară, fiind menajaţi pentru meciul de marţi, cu VfB Stuttgart, din Champions League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.