Liga Campionilor

Babbel: "Sîntem în creştere, vreau aceeaşi atitudine şi la meciul cu Urziceni"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 27 septembrie 2009

Antrenorul lui VfB Stuttgart, Markus Babbel, s-a declarat mulţumit de prestaţia eleviilor săi în succesul cu Eintracht Frankfurt, scor 3-0, şi îşi doreşte ca echipa sa să repete jocul bun din partida de sâmbătă şi în meciul cu Unirea Urziceni, din Grupa G a Ligii Campionilor, informează Bild.



"În partida cu Eintracht mi-a plăcut faptul că am aratat ca o echipă omogenă, compactă, care a reuşit să acopere bine toate zonele terenului şi să închidă spaţiile. De asemenea, am avut o posesie bună, ceea ce ne-a permis să controlăm jocul. Meciul de aseară a reprezentat un pas important în direcţia cea bună şi îmi doresc foarte tare ca şi marţi, în Liga Campionilor, să arătăm aceeaşi atitudine", a afirmat tehnicianul grupării şvabe.



VfB Stuttgart s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 3-0, în faţa lui Eintracht Frankfurt, într-o partită contând etapa a 7-a din Bundesliga.



În urma acestui succes, Stuttgart a acumulat 8 puncte şi a urcat pe locul 10 în clasamentul campionatului german.



Formaţia la care activează şi internaţionalul român Ciprian Marica va întâlni, marţi, la Bucureşti, campioana României, Unirea Urziceni, în a doua etapă din faza grupelor Ligii Campionilor.



NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.