Liga 1

Vasile Avram: "Bordean mi-a spus să stau liniştit, are experienţa să conducă un meci ca cel de la Timişoara"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a comentat acuzaţiile care i-au fost aduse de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, la finalul jocului pe care oltenii l-au disputat la Timişoara.

"Am fost supervizor la Alba Iulia cu FC Vaslui, nu am avut timp să văd jocul lui Dinamod e la Mediaş. Am văzut unele faze, ştiu că au existat contestaţii din partea mai multor conducători, dar prefer să nu le comentez cît timp nu sînt în cunoştinţă de cauză. După părerea mea, arbitrii de elită trebuie să fie capabili să oficieze la meci în orice clipă, altfel nu au ce să caute în Liga I.

Nu cer nimănui să fie de acord cu mine, însă e normal să am un punct de vedere. 60% dintre arbitri sînt foarte tineri, nu înţeleg de ce apar discuţii legate de corectitudinea lor. Bordean e în lotul divizionar de doi ani, am discutat cu el înainte să-l deleg şi l-am întrebat dacă se simte în stare să conducă un meci de importanţa celui de la Timişoara. Mi-a spus să stau linilştit, are experienţa să ducă un asemenea derby"., a spus Avram la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.