Liga 1

Gigi Becali a încercat să-l păcălească pe Dinu "Vamă". Vezi aici cum!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit în această seară, la GSP TV, că singurul motiv pentru care l-a curtat pe Dinu Gheorghe pentru a-l aduce în Ghencea a fost pentru a obţine acordul acestuia de a transfera jucători de la FC Braşov la echipa "roş-albaştrilor".

"Eu i-am dat vreo două calde lui Dinu Gheorghe, ca să pot să iau jucători de la Braşov. De aia îl lăudam eu pe Dinu Gheorghe, că vroiam jucători de la el. Apoi, el îmi spunea că vrea să vină totuşi la Steaua.

El nu mă poate bate pe mine la fotbal, pentru că jucătorii sînt pe teren. Nu există concurenţă între mine şi el. Dacă ar fi concurenţă, ar fi între mine şi patronul lui, dar nici despre asta nu poate să fie vorba, că nu există comparaţie între banii mei şi cei ai patronului de la Braşov.

Dinu Gheorghe de ce a stat la Braşov anul ăsta? Nu tată, pentru că are de luat bani, şi el şi Răzvan Lucescu, ca să-i mătrăşească jucătorii Braşovului. Cînd o să vîndă fotbalişti, să vedeţi ce balamuc iese între ei. O să zică fiecare că toată echipa e a lui", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.