Liga 1

Gata cu surprizele!

Articol de Radu Oprişan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu Buga şi Herea în zi de graţie, rapidiştii s-au distrat aseară cu Internaţional

Curios lucru fiind vorba de giuleşteni, de data aceasta Rapidului nu i-au plăcut surprizele. "Aveţi grijă, întîlnim campioana deplasărilor", atenţiona Hizo în Gazeta de duminică.  Şi "vişinii" l-au ascultat, rezolvînd meciul din prima repriză, prin golurile lui Herea şi Buga. În afara golurilor, Rapidul a mai avut şi o bară prin Mardare (24). De altfel, fundaşul central a ieşit în evidenţă prin faza de la 1-0, aşa cum Herea a primit aplauze la golul creat pentru Buga.

Oaspeţii au ratat incredibil egalarea (19), cînd Helder a gafat lăsîndu-l singur în faţa porţii pe Nasser, dar acesta a fost blocat de Marinescu.

După pauză, Rapid a continuat să atace, iar Ioniţă a bifat nu doar prima lui reuşită în Liga I, dar poate şi cel mai frumos gol al carierei sale. "Pele" a închis meciul încă din minutul 61 după o fază demnă de renumele său.

Aglomeraţie de atacanţi

Hizo abia a găsit şapte rezerve pentru meciul cu Internaţional. Jumătate dintre jucătorii de cîmp care au stat pe bancă erau atacanţi: Răduţă, Joao Paulo şi Dobroiu. Primul abia revenise după o accidentare la umăr care l-a ţinut pe tuşă mai mult de două săptămîni. Cu toate că au soluţii numeroase pentru ofensivă, giuleştenii îl vor şi pe stelistul Bibişkov, aşa cum a anunţat Gazeta de duminică.

Ana Maria, printre şefi
Copos a lipsit de la meci, iar Ana Maria Prodan i-a luat locul la tribuna oficială. Agentul de jucători a stat alături de Laurenţiu Reghecampf şi de Ion Taban, preşedintele Consiliului de Administraţie din Grant. Cuplul Prodan-Reghecampf ar urma să fie cooptat în conducere după ce neamţul Lutz Stache, patronul lui Energie Cottbus, ar prelua Rapidul. "Tranzacţia se va finaliza în octombrie!", a anunţat Copos pe rapidisti.ro.

Cesinha a lipsit
Adrian Iordache a fost singurul rapidist accidentat care a asistat la meci. Ex-dinamovistul s-a rupt la Craiova, după ce marcase golul de 1-0. Cesinha şi Marius Constantin au lipsit de la stadion. Primul se plînge de pubalgie, dar nu e crezut de oficiali, iar al doilea nu mai prinde lotul din cauza erorilor pe care le-a comis contra Ştiinţei (4-3).

Şturile meciului

» Cătălin Lazăr
(23 de ani), fiul patronului de la Internaţional, a debutat aseară în Liga I. L-a schimbat pe Dan Matei în minutul 66.

» Răzvan Lucescu a ajuns la meci cu o întîrziere de două minute. Selecţionerul a fost în Giuleşti şi la precedentul joc al vişiniilor, cu Vasluiul (3-2).

» Hizo
a schimbat sistemul după 4-0. A renunţat la modulul preferat, cu un singur vîrf, şi l-a trimis pe Răduţă lîngă Ioniţă, cel sacrificat fiind Buga, autor a două goluri.

» Giuleştenii şi-au reamintit de episodul cu PSG în prelungirile partidei cu piteştenii, cînd nocturna a cedat pentru cîteva secunde din cauza unei pene de curent care a afectat tot cartierul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.