Liga 1

Robinson Zapata: "Ritmul m-a scos în faţă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Zapata spune că numărul mare de ocazii ale braşovenilor l-au ajutat să se remarce

Robinson Zapata a salvat punctul cîştigat de Steaua la Braşov, chiar dacă a jucat într-un picior în ultimele minute ale meciului. Columbianul, cel mai bun dintre roş-albaştri, şchiopăta vizibil, dar a rămas în poartă fiindcă Stoichiţă îşi epuizase schimbările.

- Robinson, cum ţi s-a părut meciul?
- Foarte bun. Au fost ocazii multe, spectacol. Chiar dacă nu s-a marcat, cred că oamenii care au văzut meciul sînt mulţumiţi.

- Dar tu eşti satisfăcut de rezultat?
- Sincer, da. Adevărul e că Braşovul putea să cîştige, după cîte ocazii a avut.

- Majoritatea le-ai blocat tu. Cît de grea a fost partida asta pentru tine?
- Să ştii că ritmul ăsta crescut, în care se joacă de la o poartă la alta, mă ajută. Braşovenii m-au băgat în formă pentru jocul cu Twente.

- Cît de gravă e accidentarea ta?
- E o contractură la piciorul stîng, dar pe final am avut dureri şi la dreptul, unde probabil că am întindere. Nu contează, o să joc şi într-un picior în Olanda!

"Am muncit ca salahorii"
Viorel Moldovan a admirat efortul alor săi, însă a criticat lipsa de eficienţă în faţa porţii. "Şaizeci de minute am muncit precum salahorii, păcat că n-am reuşit să facem diferenţa. Ne lipseşte pragmatismul la finalizare. Misiunea antrenorului e să ducă mingea în faţa porţii şi o face, dar de-acolo nu mai depinde de el. Scorul e echitabil", a declarat antrenorul braşovean. (Maria Andrieş)

"Braşovul m-a pus pe gînduri"
Stoichiţă şi-a lăudat echipa, dar a fost impresionat şi de adversar: "Moldovan e un antrenor abil, adevărul e că Braşovul m-a cam pus pe gînduri. Puteam şi noi să cîştigăm, fiindcă am avut ocazii, dar asta este. Nu l-am certat pe Surdu, chiar dacă a ratat cu poarta goală. De ce nu l-am certat? Fiindcă îl iubesc! Simt asta pentru toţi jucătorii mei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.