Liga 1

Craiova cere excluderea lui Bordean » Silvian Cristescu: "Nici înainte de '89 nu se făcea aşa ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul clubului Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat că gruparea olteană va cere excluderea din arbitraj a centralului Marian Bordean, după prestaţia acestuia din meciul cu Poli Timişoara, din etapa a VIII-a a Ligii I.

"Ce a făcut Bordean, nici înainte de '89 nu se făcea. El nu are ce căuta în arbitrajul românesc, acum trei ani Crăciunescu l-a şi exclus. Am avut un gol valabil la Iaşi, am avut un penalti cu Rapid, iar ce s-a întâmplat acum a pus capac la toate.

Noi o să facem un memoriu către Comisia Centrală a Arbitrilor, deoarece vrem să fie echitate pentru toată lumea. Vom face memoriu şi vom cere excluderea din arbitraj a lui Bordean.
Nu mi se pare normal ca Ovidiu Haţegan, arbitru FIFA, să fie rezervă, iar acest neica-nimeni să oficieze un astfel de derbi şi să-l facă praf", a spus Cristescu pentru Mediafax.

Oficialul Universităţii consideră că elevii lui Eugen Neagoe au făcut o primă repriză senzaţională :

"Îmbucurător pentru noi este că am făcut o primă repriză senzaţională. Craiova aşa ar trebui să joace, agresiv, cu inventivitate. Am dominat Timişoara în prima repriză la toate capitolele. În repriza a doua a intervenit centralul şi a intrat el în rol".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.