Liga Campionilor

"Ca să cîştigăm, trebuie să venim cu ceva deosebit. Poate le dau jucătorilor altceva de mîncare" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dan Petrescu a declarat că echipa sa, Unirea Urziceni, trebuie să vină cu ceva deosebit la partida cu Vfb Stuttgart din grupele Ligii Campionilor, pentru ca ialomiţenii să aibă o şansă la victorie.

"Ştim ce trebuie să facem în această competiţie. E clar că adversarul pleacă cu prima şansă, dar şi noi trebuie să ne descurcăm mai bine decît la Sevilla. Nu a fost întîmplător că ne-au bătut pe noi, pentru că în campionat au învins pe toată lumea apoi. Trebuie să ne ajutăm singuri şi să obţinem prima victorie românească în Champions League.

Ar fi bine să intrăm în istorie cu o victorie pe un aşa-zis teren propriu. Sîntem mulţumiţi că jucăm în Ghencea. Le mulţumim şi sperăm să facem o figură mult mai frumoasă decît în Spania. Cu nemţii e foarte greu, lor nu le pasă foarte mult cum joacă adversarii. Mentalitatea lor e să se concetreze pe propriul joc.

Doar jucătorii îi pot surprinde pe cei de la Stuttgart, dar pentru asta trebuie să ne autodepăşim. Sper să ne calificăm în primăvara europeană, pentru că nu putem să avem ca obiectiv locul 4 în grupă. Trebuie să-i motivez pe jucători, să mîncăm altceva, să facem ceva deosebit, pentru că adversarii sînt mai buni ca noi din punct de vedere individual. :)

Mîine seară va trebui să găsim acel ceva special care ne-a lipsit în primul meci. Cred că o să putem să facem acest lucru. Dacă prindem o zi bună, cred că putem cîştiga meciul", a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă de astăzi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.