Europa League

Dario Bonetti: "Le ţinem piept"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Italianul o consideră pe Panathinaikos cea mai tare din grupă, dar spune că se poate profita de apărarea mai slabă a grecilor

Dario Bonetti a fost prezent duminică noapte la derby-ul Atenei dintre Panathinaikos şi AEK, verzii impunîndu-se cu 1-0 prin golul lui Salpingidis. Italianul a făcut rost de multe DVD-uri cu jocul adversarei de joi, fiind impresionat de jocul echipei lui Henk ten Cate.

- Domnule Bonetti, iar se vorbeşte că sînteţi în vizorul conducerii...
- Hei, nu e încă weekend, ca să dezbateţi acest subiect! Glumeam. No comment, vorbim doar despre Panathinaikos dacă vreţi.

- OK, ce-aţi văzut la Panathinaikos?

- Grecii au echipă foarte bună, cu doi-trei jucători extraordinar de buni, Leto, Cisse şi Gilberto Silva. Bine că Cisse nu joacă! Scăpăm de un fotbalist periculos.

- Sînt de speriat?

- Nu mă iau după ce-am văzut duminică, fiecare meci e diferit. Contează că fanii nu vor fi alături de noi. Panathinaikos e cea mai puternică formaţie din grupă, dar nu cred că ne omoară! Are individualităţi multe, spre deosebire de Galata, care e mai degrabă o echipă. O să le ţinem piept, zic eu.


Dario Bonetti, antrenor Dinamo
"Grecii au 5 victorii în 5 meciuri. Hmm, mi-aş dori şi eu o astfel de linie de clasament. Cînd vom intra pe teren joi nu va mai conta asta, vom încerca să-i dominăm mental şi fizic"

"Panathinaikos re jucători puternici în faţă şi pe benzi. În apărare nu sînt la fel de buni, dar nu trebuie să mai ratăm într-o veselie"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.