Europa League

INJECŢIE de moral

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Traore şi-a găsit o nouă motivaţie. Atacantul a fost căutat de selecţionerul Coastei de Fildeş. "Mi-a transmis să dau sută la sută în fiecare meci", a dezvăluit tînărul ivorian

Lacina Traore (19 ani) traversează o perioadă senzaţională. Cu 5 goluri în toate competiţiile, cel poreclit "Dumbo" e gata să evolueze lîngă idolul său Didier Drogba. Selecţionerul Vahid Halilhodzici i-a transmis că se află în anticamera reprezentativei "elefanţilor". "Am fost contactat de antrenorul Coastei de Fildeş. Mi-a spus că sînt pe drumul cel bun şi că, în viitor, s-ar putea să conteze pe mine. E greu să pătrunzi într-o echipă naţională cu atîţia jucători importanţi, răspîndiţi pe la cluburile mari din Europa. Dar, în acelaşi timp, e o motivaţie fantastică", a declarat Traore.

Atacantul a rememorat şi un episod al ascensiunii sale. Pe vremea cînd evolua la echipa a doua, lui Traore i se administrau injecţii, la iniţiativa sa, fiindcă voia să joace pentru a-i impresiona pe responsabilii de la echipa mare. "E adevărat că mai luam injecţii înainte de meciuri pentru calmarea durerii, pentru că am avut o problemă la spate. Durerea era destul de mare, dar ţineam să joc neapărat", a povestit atacantul.

"Vorbesc mereu acasă, la telefon, cu familia mea din Abidjan. Îmi urmăresc evoluţiile, fiindcă le-am cumpărat o antenă satelit"

"Îmi doresc să ajung în Anglia şi visez să joc la Arsenal sau Chelsea. Îmi place mult campionatul englez. Se practică fotbalul-spectacol, iar atmosfera e incredibilă"

Lacina Traore, atacant CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.